Start

 

 


 

Beste toekomstige nieuwkomer,

WTC De Globetrotters Lendelede is een dynamische en aangename fietsclub waar iedereen welkom is.

Toch merk ik, Christine Allegaert, als enig vrouwelijk bestuurslid dat het aantal vrouwen beperkt is. Daarom kwam ik in 2016 op het idee een vrouwenfietsclub op te richten waar de heren ook welkom zijn maar de vrouwen het tempo bepalen (+/- 25km/u).

Dit afhankelijk van het aantal km, de moeilijkheidsgraad van het parcours, het weer en de mensen die op dat moment mee zijn. Ons motto is "samen uit, samen thuis".

Tijdens het seizoen is er een wisselwerking tussen mannen en vrouwen en meestal fietsen we naar dezelfde bestemming.

Het aantal km wordt gedurende het seizoen geleidelijk opgebouwd. We starten met 40km tot een uitschieter van 160km (de Koninginnenrit).

Op de onze vooraf bepaalde kalender vind je alle info terug: datum, bestemming, aantal km, moeilijkheidsgraad en uur van vertrek. We verzamelen allen samen aan het DOC te Lendelede.

Voor de prijs van 60€/jaar ben je verzekerd en kan je meefietsen. Je kan ook deelnemen aan leuke nevenactiviteiten zoals ontbijt, gezinsfietstocht, fietsweekend, ...

Je mag 3x proberen mee te fietsen met ons om te zien of het iets voor jou is.

Per rit wordt er bij de startplaats telkens 1€ in het bakje gegeven.

Wat heb je nodig: een gepaste fiets, fietskledij, fietshelm (verplicht), sportdrank en de discipline om vroeg op te staan.

Wat krijg je ervoor terug: een gezonde geest in een gezond lichaam, calorieverbranding, genieten van de natuur met zijn landschappen, af en toe een uitdagend bergje beklimmen met een aangename sfeer onder elkaar.

Aarzel niet, het is de moeite waard  

#WÈNMODADDE

Het bestuur en alle leden wensen u van harte welkom!

Heeft u nog vragen neem gerust contact op.

WTC De Globetrotters

dehaene-allegaert@telenet.be

www.wtcdeglobetrotters.be

 


 


     

    >